• Múltiples aplicacions

  • Sector alimentari en general
    Dipòsits per processament de múltiples productes alimentaris com "mix" de gelat, llevats, sucs de fruita, ou líquid, orxata, aigua, llet acidificada, etc ..., cuidant, en cada aplicació, el sistema d'agitació més adequat per aconseguir un producte final d'òptimes condicions a partir dels seus components bàsics. Oferim tant la possibilitat de la seva homogeneïtzació inicial, com els processos de maduració, pasteurització, refredament o escalfament del producte.

  • Sector carni
    Dipòsits autorefrigerants per emmagatzematge, refredament i conservació tant de sang higiènica com de sang sense autocoagulant. Oferim variants en refredament per expansió directa o indirectament per circulació de fluid prèviament refrigerat per l'evaporador del dipòsit segons es requereixi per a cada aplicació.


  • Sector vitivinícola
    Dipòsits per a diferents processos tals com el control de fermentació (Tipus TCF), desfangat de most (Tipus TD) o simplement isotèrmics per a emmagatzematge de vi (Tipus TA).Placa conformada tipus "Fontseré"
Sistema imprès propi de gran rendiment per a qualsevol aplicació d'intercanvi tèrmic. Admeten qualsevol tipus de refrigerant (aigua, aigua amb anticongelant, tot tipus de gasos frigorífics, vapor o líquids d'escalfament). Setpar High-Tech S.L. li ofereix la possibilitat d'adquirir placa conformada de qualsevol mesura i forma, i fins i tot integrar aquest equip com part del fons o paret del seu dipòsit en el qual desitgi refredar o escalfar seu producte.

 Sector farmacèutic
Dipòsits isotèrmics per processos d'obtenció de tot tipus de productes farmacèutics amb acabats i materials d'acord amb les necessitats d'aquest sector (polits escrupolosos i acer inoxidable AISI 316). Possibilitat de refredament, maduració o altres processos. Subministrament de dipòsits per processos pasteuritzats.

Equips de fred
El nostre equip d'enginyers li dissenyarà qualsevol unitat frigorífica bé per expansió directa de qualsevol gas frigorífic, bé d'altres modalitats de refredament amb altres fluids com aigua, salmorra, aigua amb propilenglicol, etc ... Aquests equips es munten a la nostra fàbrica utilitzant components frigorífics de primera qualitat.


Ubicació

Ampliar mapa

C) Rafael de Casanova, 2-4
Tel. 00 34 938 540 678
Fax. 00 34 938 500 120
Email. info@setpar.com
08510 Roda de Ter (Barcelona)
Spain

©2003-2012 | Setpar High-Tech S.L. | www.setpar.com | c/ Rafael de Casanova, 2-4 08510 Roda de Ter (Barcelona) | Tel. 00 34 938 540 678 | Fax. 00 34 938 500 120

Diseny: Alfashop.es