Empresa


La nostra empresa, ubicada en ple centre d'una de les zones productores de llet més importants d'Espanya, s'ha dedicat principalment, des dels seus inicis, a desenvolupar i produir equips i instal · lacions per al tractament i la conservació de la llet.

La nostra filosofia ha estat sempre la de posar la millor tecnologia al servei del sector, amb l'objectiu d'obtenir la màxima rendibilitat per cada litre de llet produït. Aquesta mentalitat va ser implantada pels nostres fundadors, persones provinents del sector ramader i lacti, i, per tant, coneixedors de les necessitats i inquietuds del productor de llet, i s'ha seguit al llarg dels anys.

Tot aquest esforç tècnic, juntament amb un acurat tracte dels nostres clients i una xarxa comercial estesa per tot el món, ens han convertit en la primera firma nacional especialitzada en la fabricació de tancs frigorífics per a la conservació de la llet, el màxim exponent són els nostres productes comercialitzats amb la marca Fontserè, reconeguts mundialment.

Actualment tenim equips i instal·lacions funcionant amb gran èxit en més de 80 països, i exportem un 40% de la nostra producció.

Tota l'experiència adquirida al llarg dels anys produint equips per a un sector tan exigent com el lacti, ens ha permès aplicar els nostres coneixements a altres sectors alimentaris. Així doncs, el nostre departament d'enginyeria ha desenvolupat equips per a la producció vitivinícola, per al sector carni i per altres aplicacions on es requereixi el tractament i la refrigeració de qualsevol producte alimentari.

L'ús de materials de màxima qualitat, així com la utilització de maquinària i tecnologia d'última generació, otorguen als nostres productes un nivell de rendiment i fiabilitat molt elevat, adaptant-se a les necessitats particulars de cada instal · lació, independentment de la grandària o sector.

El nostre servei postvenda garanteix en tot moment que el seu equip o instal·lació no quedessin desatesos davant qualsevol imprevist, els 365 dies de l'any.

Finalment els convidem a visitar la nostra extensa gamma de productes, il·lustrats en el nostre catàleg. Per més informació o per sol·licitar un projecte personalitzat, no dubtin en posar-se en contacte amb nosaltres i serà un plaer atendre'ls. Esperem gaudeixin del seu viatge per la nostra web.

Setpar High-Tech S.L.

Ubicació

Ampliar mapa

C) Rafael de Casanova, 2-4
Tel. 00 34 938 540 678
Fax. 00 34 938 500 120
Email. info@setpar.com
08510 Roda de Ter (Barcelona)
Spain

©2003-2012 | Setpar High-Tech S.L. | www.setpar.com | c/ Rafael de Casanova, 2-4 08510 Roda de Ter (Barcelona) | Tel. 00 34 938 540 678 | Fax. 00 34 938 500 120

Diseny: Alfashop.es